ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλατεία Χρυσοχοϊδη

διήμερες-εκδηλώσεις-στην-πλατεία-χρυ-418422

Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλου με τίτλο «2ημερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων» που διοργανώνονται στο πλαίσιο της λήξης της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη για το κοινό είσοδο στην Πλατεία Χρυσοχοίδη και ξεκινούν σήμερα στις 9 το βράδυ, με τη θεατρική παράσταση «Τέρμα τα ψέματα» που παρουσιάζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου.

Κορυφώνονται αύριο Σάββατο, στις 8 το βράδυ, με τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλου που θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα με την καθοδήγηση του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου λειτουργεί σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου προσφέροντας εκπαίδευση και ψυχαγωγία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. συμμετέχοντας ενεργά και με συνεχείς διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριες καλλιτεχνικές και συναντήσεις και φεστιβάλ.

Προαιρετική είναι η προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου