ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

αφιέρωμα-στον-μίκη-θεοδωράκη-419063

Συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Βολιώτικη Χορωδία, τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας και πολλούς εκλεκτούς Βολιώτες καλλιτέχνες, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και με ενιαία φιλική τιμή εισόδου 7 ευρώ.

Ο Βόλος τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη με μια μεγάλη συναυλία, στην οποία συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι Βολιώτες καλλιτέχνες. Επί σκηνής, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μαέστρου Στάσας Τζάλλα, συμπράττουν η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας και η Βολιώτικη Χορωδία, που συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο Νίκος Παρθένης και η Γιώτα Τσιρώνη στο τραγούδι, η Κασσιανή Αμυγδαλίτση στα πλήκτρα και στη διεύθυνση της ορχήστρας, ο Γιάννης Πολίτης και ο Δημήτρης Τρουμπουζάς στα δύο μπουζούκια, ο Άγγελος Τσιριγωτάκης στα κρουστά, η Νάνσυ Χατζή στο κοντραμπάσο, και τέλος, το παιδικό τμήμα της Βολιώτικης Χορωδίας.

Τα δύο ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης μας, η Βολιώτικη Χορωδία που συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας, και η Χορωδία Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας «ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια ευγενή προσπάθεια για την παραγωγή πολιτιστικού έργου στον τόπο μας. Για να διατρανώσουμε τον βαθύτατο σεβασμό και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον μεγάλο Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη, το τεράστιο έργο του οποίου με δέος προσεγγίζουμε», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Κάρτες εισόδου στην τιμή των 7 ευρώ διατίθενται από τα μέλη των δύο χορωδιών και στα καταστήματα: Βιβλιοπωλείο «Ζυγός» Ερμού 209, Καφέ-Μπαρ «4 Εποχές», Σπυρίδη και Τάκη Οικονομάκη, «Fino Σπίτι», Ερμού 161 και Κ. Καρτάλη, «Κεχαΐδης» Μουσικός Οίκος, 28ης Οκτωβρίου 118Α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου