ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Music Show Dolce Vita στον Βόλο

το-music-show-dolce-vita-στον-βόλο-421504

Μια μουσική κρουαζιέρα στις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου, δροσερή και μεθυστική σαν καλοκαιρινό κοκτέιλ! Μια μουσική παράσταση με άρωμα από γαλλική φινέτσα, ιταλική φλόγα, ισπανικό πάθος και έντονο ελληνικό μπρίο που συνδέει τόπους και εποχές με μια κοσμοπολίτικη διάθεση. Μια πολύχρωμη μουσική βεντάλια από πολλά είδη γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών που καλεί τον κόσμο να τραγουδήσει, να χορέψει και να απολαύσει την παράσταση με την ψυχή του!

Ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Πετράκης, γνωστός σε όλους για τις εξαιρετικές ικανότητες στο μιούζικαλ- και όχι μόνο -συναντά στην σκηνή την μαγευτική performer Τίνα Αλεξοπούλου και τον ξεχωριστό τενόρο Κώστα Μπουγιώτη σε μια μουσικοχορευτική παράσταση αξιώσεων. Οι ρυθμοί του τσα-τσα, του μάμπο, της σάμπα, του τάγκο, αναμειγνύονται αρμονικά με υπέροχες, ελληνικές και διεθνείς κλασσικές μελωδίες από το μιούζικαλ, τα παλιά 45άρια, τις ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες ακόμα και την οπερέτα και τις καντσονέτες, σε ένα μουσικό μπλέντερ με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις από τον Κωνσταντίνο Παγιάτη.

Η παράσταση Dolce Vita θα παρουσιαστεί στον Βόλο την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Ερμηνεύουν:
Παναγιώτης Πετράκης, Τίνα Αλεξοπούλου, Κώστας Μπουγιώτης
Ενορχηστρώσεις/Διεύθυνση Ορχήστρας: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Συμμετέχει 5μελής ορχήστρα

Παραγωγή:LifeWorks Productions
Φωτογραφίες: Ανδρέας Σμαραγδής

Είσοδος: 12€ (Γενική), 10€ (Προπώληση), 9€ (Προπώληση – Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων), 8€ (Φοιτητικό/Ανέργων/Παιδικό/ΟΓΑ/ΑΜΕΑ)

Προπώληση Εισιτηρίων Viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/dolce-vita/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου