ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ναυτικής εβδομάδας συνέχεια

ναυτικής-εβδομάδας-συνέχεια-421667

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις της φετινής Ναυτικής Εβδομάδας, που προσελκύουν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών της περιοχής μας. Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, τρίτη μέρα της Ναυτικής εβδομάδας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Στις 8 μ.μ. θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του π. Θεοδώρου Μπατάκα, εφημερίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και προέδρου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», με τίτλο «Λόγια της στεριάς και της θάλασσας». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κ. Μάγος, ενώ θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα κείμενα από μαθητές του Γ΄ Γυμνασίου Βόλου. Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν οι διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Χορωδίας Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με τίτλο «Με την Ελλάδα καραβοκύρη». Υπεύθυνες διδασκαλίας είναι οι καθηγήτριες Κερασία Σιάρα και Ιωάννα Χατζάκη, ενώ στα όργανα θα συνοδεύουν οι καθηγητές Βασίλειος Αγροκώστας στη Λύρα, Δέσποινα Λουκίδου στο Τσέλο και Πέπο Σάλμ στο Φλάουτο. Επιμέλεια κειμένων : Αρετή Τζανετοπούλου.

Οι παράλληλες αθλητικές και Προσκοπικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στον χώρο του λιμανιού, 17.30 έως 20.30, περιλαμβάνει γνωριμία με το κανοέ – καγιάκ & SUP από τον Ν.O.B – Αργοναύτες και θαλασσινό παιχνίδι Προσκόπων σε όλη την παραλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου