ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Στα μονοπάτια της παράδοσης»

στα-μονοπάτια-της-παράδοσης-423976

Συναυλία της «Ιωνίας» με τίτλο «Στα μονοπάτια της παράδοσης» διοργανώνεται την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9:30μ.μ στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό της παραδοσιακής μας μουσικής από τη Θράκη ως την Κύπρο και από τη Μικρά Ασία ως τα Επτάνησα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Βασίλης Αγροκώστας είναι οι ερμηνευτές αυτής της βραδιάς, ενώ συμμετέχει φιλικά ο Νίκος Καραγιάννης.

Την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου ΕΔΡΑΜΕ-Χοροστέκι, όπου διδάσκουν η Λίλια Τσιπτσέ και ο Νίκος Μούτσελος. Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23 Φεβρουαρίου 2017, και ο κύκλος αυτού του μεγάλου επιτεύγματος θα κλείσει στις 13 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η «Ιωνία» είναι ένα σύνολο από 16μελή ορχήστρα αποτελούμενη από καθηγητές μουσικής, από 160μελή χορωδία αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 4 – 18 χρόνων και από 40μελή χορωδία ενηλίκων.

Η αγάπη των καθηγητών στα παιδιά, ο ζήλος να μεταλαμπαδεύσουν σ’ αυτά την αγάπη για τη μουσική μας παράδοση, τα γεμάτα ενθουσιασμό και θέληση παιδιά-μέλη της «Ιωνίας», καθώς και η αμέριστη στήριξη των γονέων τους, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτού του μικρού θαύματος που επιτελείται στην πόλη μας.

Την διδασκαλία – διεύθυνση της χορωδίας έχει η Κορνηλία Φραγκογιάννη και την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Νεκτάριος Δεμελής.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδη 28ης Οκτωβρίου 118 (2421 037891), στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου Σταδίου και Μανδηλαρά (2421 091150) και στο Κομμωτήριο «Georgette» Αναλήψεως με Κασσαβέτη 86 (2421 055375).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου