ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραστάσεις χορού

παραστάσεις-χορού-425670

Με δύο ξεχωριστές παραστάσεις χορού κλείνει τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά η Σχολή Χορού της Κατερίνας Βαλατσού που συμπληρώνει 24 χρόνια συνεχούς δράσης. Η πρώτη παράσταση δίνεται αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου και η δεύτερη τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 9 το βράδυ: και οι δύο στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας του Δήμου Βόλου.

Με διαφορετικά θέματα και χορογραφίες, οι δύο παραστάσεις δίνουν το περιθώριο σε όλους τους μαθητές να αναδείξουν την αγάπη τους για τον χορό και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει ενώ οι θεατές χωρίς την πίεση χρόνου μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα χορού.

Το πρώτο μέρος της πρώτης παράστασης που θα δοθεί αύριο Κυριακή 18 Ιουνίου με τίτλο «Pas des fleurs», περιλαμβάνει χορογραφίες με θέμα τα λουλούδια, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της σχολής, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει χορογραφίες σύγχρονου χορού.

Το πρώτο μέρος της παράστασης της Δευτέρας 19 Ιουνίου έχει τίτλο «Once upon time» και περιλαμβάνει χορογραφίες σε γνωστά και αγαπημένα παραμύθια, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν χορογραφίες με θέματα διάσημων ταινιών.

Με την υποστήριξη της διευθύντριας της σχολής Κατερίνας Βαλατσού και των καθηγητριών χορού Νάνσης Χατζηκωτούλα και Τίνας Δέντζιου, οι μαθητές της σχολής έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό θέαμα που ξεπερνά τις εκπαιδευτικές παραστάσεις, πιστοποιώντας την αρχή ότι ο χορός είναι τέχνη. Προσκλήσεις και για τις δύο παραστάσεις διατίθενται από τη Σχολή Χορού Κατερίνας Βαλατσού στην οδό Ερμού με Παύλου Μελά 25, στο τηλέφωνο 24210 37097.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου