ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική παράσταση «Μια πόλη… μουσική»

μουσική-παράσταση-μια-πόλη-μουσική-451046

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 8.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, μουσική παράσταση από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος 85 παιδιά που παρακολουθούν τα μουσικά τμήματα του ΚΔΑΠ. Τα παιδιά θα παίξουν και θα τραγουδήσουν ζωντανά με την καθοδήγηση των μουσικοπαιδαγωγών Σοφίας Λάππα και Λευκωσίας Λιναριτάκη, οι οποίες όλη τη χρονιά δούλεψαν με τα παιδιά στα τμήματα μουσικοκινητικής, τραγουδιού, ρυθμού και ορχήστρας.

Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια από τη δουλειά της Τατιάνας Ζωγράφου, αλλά και των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Αγγέλου και Χαλκουτσάκη, ενορχηστρωμένα ειδικά για παιδιά, με το σύστημα Orff, από τις μουσικοπαιδαγωγούς που προαναφέρθηκαν. Τη σκηνική παρουσία των παιδιών ανέλαβε η θεατρολόγος της ομάδας επιμορφωτών του ΚΔΑΠ Βασδέκειο, Χρυσάνθη Κατσιμπέρη.

Οι γονείς και οι φίλοι του ΚΔΑΠ που θα παρακολουθήσουν την παράσταση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τα έργα κεραμικής και ζωγραφικής των παιδιών των ΚΔΑΠ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, καθώς και των παιδιών από το Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου και το Στέκι Παιδιού, που εκτίθενται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου