ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eκθεση φωτογραφίας στον Δίαυλο

eκθεση-φωτογραφίας-στον-δίαυλο-469037

To Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου διοργανώνει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, της «Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαύλου, Σκενδεράνη 11.

Το μάθημα της φωτογραφίας εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπαιδευτική χρονιά 2016-2017, λειτούργησαν στον Δίαυλο τρεις κύκλοι παρακολούθησης μαθημάτων φωτογραφίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν με 48 έργα τους 7 από τα μέλη της Ομάδας που παρακολούθησαν τον Β’ κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, με επιμορφωτή τον κ. Λέοντα Μουρτζούκο. Πρόκειται για τη 46ⁿ έκθεση φωτογραφίας στα 26 χρόνια λειτουργίας της ομάδας και τα μέλη που εκθέτουν είναι τα εξής: Δήμητρα Βαλωμένου, Βαγγέλης Βογιαντζής, Ελένη Βουραζέρη, Πηνελόπη Γερμάνη, Τζένη Γεωργακάκου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου και Βάσω Προβελέγγιου-Λεπίδα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου. Οι ώρες λειτουργίας εκθετηρίου είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-20:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421033692.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου