ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρόφημα Αγάπης για την ΠΙΣΤΗ

ρόφημα-αγάπης-για-την-πιστη-470438

Τι αρωματικό που είναι το τσάι… κι όταν μες στις σταγόνες του κυλάει αγάπη …κι όταν γίνεται μήνυμα χαράς, αφοσίωσης κι αλληλεγγύης και κρύβει μέσα του τη μητρική στοργή, τότε ξεχειλίζει η γλύκα της λατρεμένης μορφής και ζωγραφίζει με πινελιές τρυφερότητας τα παιδικά οράματα.

Ρόφημα Αγάπης είναι μια εκδήλωση που θα γίνει στις 12 Μαΐου 2017 ημέρα Παρασκευή στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου όπου στα πλαίσια της γιορτής της μητέρας η Α’ τάξη θα οργανώσει εκδήλωση αφιερωμένη στη μαμά και στην ΠΙΣΤΗ (Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες).

Οι μικροί μαθητές θα απαγγείλουν ποιήματα και θα προσφέρουν ρόφημα στη μαμά τους εκφράζοντας την αγάπη τους και δηλώνοντας την καθοριστική σημασία των βοτάνων στην υγεία μας (άλλωστε από τη βρεφική ηλικία το χαμομήλι μαζί με το γάλα είναι τα πρώτα ροφήματα).

Τώρα που …μεγάλωσαν και… βγάζουν την Α’ Δημοτικού φροντίζουν αυτά τη μαμά τους. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση με βιντεοπροβολή του έργου της ΠΙΣΤΗΣ από την κ.Ελένη Ζαχαριάδου γιατί κάποια παιδάκια αδύναμα στα κρεβάτια και στους διαδρόμους των νοσοκομείων κλεισμένα για πολύ καιρό προσπαθώντας να νικήσουν τη δύσκολη αρρώστια θα σφίξουν το χέρι της μανούλας τους μα δε θα βιώσουν τη χαρά της γιορτής παρέα με τους φίλους τους στο σχολείο και στο παιχνίδι που είναι ο φυσικός τους χώρος.

Σ’ αυτά τα παιδιά στέλνουν μηνύματα ελπίδας με την ευχή «να βγουν νικητές» οι μαθητές της Α’ τάξης του 17ου σχολείου Βόλου υπό την επίβλεψη της δασκάλας τους και προέδρου της ΠΙΣΤΗΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου