ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον Βόλο ο Μιχάλης Τζουγανάκης

στον-βόλο-ο-μιχάλης-τζουγανάκης-474898

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ένας από τους καλλιτέχνες που έχει ξεπεράσει τα περιθώρια της Κρήτης, από όπου κατάγεται και εμπνέεται, έρχεται στον Βόλο για μια εμφάνιση που κλείνει τον συναυλιακό χρόνο στο Τσαλαπάτα, σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου στις 22.30 στο Lab Art.

Μαζί του ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, «Το χρώμα π’ αγαπάς».

Ένας ξεχωριστός και «ανατρεπτικός» καλλιτέχνης από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή , γίνεται ένα με το λαούτο.

Οι δυο γενιές δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας με σεβασμό το παλιό με το νέο. Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το «απρόβλεπτο», καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή, που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Το κοινό του Βόλου θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει με αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής έντεχνης σκηνής.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η μουσική βραδιά αρχίζει στις 22:30. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421 40 3454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου