ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου στην Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας

παρουσίαση-βιβλίου-στην-ενωση-αποστρ-487971

Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παράρτημα Μαγνησίας σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, τις εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ και το βιβλιοπωλείο Η ΠΕΝΑ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια, Μύθια, Αλήθεια» της Ευδοκίας Ποιμενίδου- Χατζηδημητρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΕΑΑΑ οδός Τοπάλη 35, 1ος όροφος, στο Βόλο, την Τρίτη 2 Μαΐου ώρα 7 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας και λαογράφος Κώστας Λιάπης. Θα γίνουν αφηγήσεις παραμυθιών από την συγγραφέα και την εκπαιδευτικό Αναστασία Κιούση- Μπίλλη.

Την εικονογράφηση έκανε η Τέτη Σώλου και εικόνες του βιβλίου θα προβληθούν σε γιγαντοοθόνη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρωσσάνα Πώποτα

Το βιβλίο «Παραμύθια Μύθια, Αλήθεια»: πρόκειται για 45 λαϊκά παραμύθια και 16 μικρές ιστορίες που έλεγαν οι άνθρωποι, παλιά στα νυχτέρια.

Είκοσι παραμυθάδες από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη αφηγούνται τα παραμύθια και τις ιστορίες που άκουγαν απ’ τους παππούδες τους κι εκείνοι απ’ τους δικούς τους παππούδες, και οι πρώτες αφηγήσεις χάνονται στα βάθη του χρόνου.

Το βιβλίο προλογίζει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου