ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επίκεντρο την εικόνα

με-επίκεντρο-την-εικόνα-513774

Εγκαινιάζεται σήμερα στις 20.00 στον «Δίαυλο» μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα «φιλοξενηθεί» στο εκθετήριο του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων, στον «Δίαυλο», στην οδό Σκενδεράνη 11.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό της, την έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του «Διαύλου», του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων. Τα επιμορφωτικά σεμινάρια φωτογραφίας διοργανώνονται και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στον «Δίαυλο» από το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για την 45η έκθεση της ομάδας που αποτελεί ζωντανό κύτταρο έκφρασης και δημιουργίας. Στην έκθεση συμμετέχουν με 56 έργα τους επτά μέλη της ομάδας, τα οποία παρακολουθούν εφέτος τον 3ο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας που πραγματοποιούνται στον «Δίαυλο», με επιμορφωτή τον Λέοντα Μουρτζούκο. Συγκεκριμένα εκθέτουν οι Γιώργος Βόντζος, Αντώνης Εληάς , Βασίλης Καζεπίδης, Μαρία Καζεπίδου, Θεόδωρος Καρακασίδης, Μιλτιάδης Κωστούλας και Παναγιώτης Χαρίλας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Μαΐου 2017. Το ωράριο λειτουργίας του εκθετηρίου είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-20:30. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421033692 και στην ιστοσελίδα www.doepap.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου