ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση θεάτρου – τσίρκου στο Πορφυρογένειο

παράσταση-θεάτρου-τσίρκου-στο-πορφυ-522200

Το Εργαστήρι Κατασκευής και Εμψύχωσης Κούκλας του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου με μία ξεχωριστή παράσταση θεάτρου – τσίρκου για μικρά και μεγάλα «παιδιά», την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος στην Αγριά.

Η ομάδα Dromocosmicas παρουσιάζει τη βραβευμένη παράσταση «Vagor & Bellavita».

Η Μπελαβίτα ζει κάτω από μία γέφυρα σε μια μεγάλη πόλη. Μοναδική της συντροφιά το ραδιόφωνο. Αυτό την ξυπνάει, τη φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και την νανουρίζει.

Μια μέρα κάτι αλλάζει στη ρουτίνα της ζωής της. Ένας επισκέπτης, ο Βάγκορ, περιπλανώμενος ταξιδιώτης, έχει ανάγκη να μοιραστεί τον ίδιο χώρο μαζί της. Μοιράζονται το ψωμί, τις καθημερινές δυσκολίες και ζουν την κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία τους, επειδή δεν ελπίζουν τίποτα από το αύριο. Ένα μαγικό βράδυ όμως, ονειρεύονται κάτι που ίσως τους αλλάξει τη ζωή…

Το Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη στην Αγριά, προσκαλεί κάθε χρόνο επιλεγμένες παραστάσεις από το χώρο του κουκλοθέατρου και του παιδικού θεάτρου γενικότερα, θέλοντας να προσφέρει ποιοτικά καλλιτεχνικά ερεθίσματα στους μικρούς και μεγάλους φίλους του, μέσα από αξιόλογες παραγωγές που δύσκολα φτάνουν στην επαρχία.

Η επιλογή και η οργάνωση γίνεται από το εργαστήρι κουκλοθέατρου του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς και τη δασκάλα του Σταυρούλα Μαστρογιάννη. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου