ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Οι περιπέτειες του κοντορεβιθούλη» στο Βόλο

οι-περιπέτειες-του-κοντορεβιθούλη-533138

Τις περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη παρουσιάζουν η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», την Κυριακή 19 Μαρτίου σε δύο παραστάσεις, στις 12.00 και στις 18.00 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων, οι δύο φορείς παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε πλήρη θεατρική μορφή την παράσταση «Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη». Ο Κοντορεβιθούλης σε μια ολοκαίνουργια διασκευή του Μάνου Τσότρα. Ένα μεγάλο πάρτι με καταπληκτικά κοστούμια, πολύ χορό και διασκεδαστικά τραγούδια με τη μουσική υπογραφή του Μιχάλη Τριπόδη.

Οι δημιουργοί κάνουν λόγο για «μια διαδραστική παράσταση που αποκαλύπτει τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας, της αλήθειας, της υπευθυνότητας. Τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται καλά πριν εμπιστευθούν κάποιον, να διεκδικούν και να αγωνίζονται για το καλό. Τέλος, με αφορμή το ύψος του Κοντορεβιθούλη, θίγεται με ωραίο τρόπο το θέμα της διαφορετικότητας».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Τριπόδης, τη διασκευή ο Μάνος Τσότρας, τη μουσική ο Μιχάλης Τριπόδης. Παίζουν οι μουσικοί: Ελένη Μπάρλα, πιάνο, Νίκος Σκαφίδας, βιολί, Μιχάλης Τριπόδης και Βασίλης Αντωνόπουλος κιθάρα. Τις χορογραφίες υπογράφει ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, τα σκηνικά ο Χρήστος Τριπόδης και τα κοστούμια η Σύλια Δεμίρη.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Γιακουμάρος, Φαίη Ψωμαδάκη, Κωνσταντίνος Πλαγιανός, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Ηρώ Δημητριάδου, Ειρήνη Ιερωνυμάκη. Προπώληση εισιτηρίων 7 ευρώ στο Δισκοπωλείο «Classic» (Ερμού 187) και ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι: 2107622034 και 6943290294.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου