ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Κατερίνα Βρανά σήμερα στο Βόλο

η-κατερίνα-βρανά-σήμερα-στο-βόλο-541377

Η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα εμφανιστεί σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου στις 9μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο Ν. Ιωνίας με το «About Sex», που περιοδεύει ανά την Ελλάδα μετά από τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε 3η στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο». Η πρώτη πιο αστεία γυναίκα στον κόσμο! Η μοναδική Ελληνίδα!

Την περασμένη σεζόν, η Κατερίνα Βρανά έκανε… διδακτορικό πάνω στο σεξ και μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα ανακάλυψε μέσα από την ξεκαρδιστική stand up παράστασή της «About Sex». Η παράσταση ταξίδεψε τον Ιούλιο του 2016 στο Λονδίνο για δύο μέρες, που τελικά λόγω μεγάλης προσέλευσης έγιναν τρεις, ενώ παίχτηκε και για πέντε μέρες στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Η Κατερίνα Βρανά είναι Ελληνίδα κωμικός που ζει μεταξύ Λονδίνου κι Αθήνας και κάνει stand up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Οι δύο σόλο παραστάσεις της «Φέτα με την βασίλισσα» και «About Sex» έχουν γίνει sold out σε Λονδίνο κι Αθήνα και αποσπάσανε διθυραμβικές κριτικές στα διεθνή φεστιβάλ Εδιμβούργου και Μελβούρνης.

Η Βρανά είναι μια από τους ιδρυτές του Angel Comedy, ένα από τα πιο επιτυχημένα comedy club του Λονδίνου και επίσης άνοιξε και τρέχει και το μοναδικό comedy club στην Αθήνα, το Gazi Comedy Club.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλία στο TEDxThessalonikis, έχει εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο σε Αγγλία, Ελλάδα, Αυστραλία και Βαλκάνια και το CNN την κατέταξε στις 13 γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δεις. Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ. Προπώληση ticket services.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου