ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια συγκλονιστική φωνή στη σκηνή του Lab Art

μια-συγκλονιστική-φωνή-στη-σκηνή-του-lab-art-545525

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια με τη συγκλονιστική φωνή, η Φωτεινή Βελεσιώτου, θα εμφανιστεί απόψε Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 22.30 στη μουσική σκηνή του Lab Art, ενώ οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 21.00.

Η συγκλονιστική ερμηνεύτρια, η οποία καθηλώνει το κοινό με κάθε της εμφάνιση και χαρακτηρίζεται «λιτή, δωρική, με φωνή που ξεχωρίζει» από τους ειδικούς στο χώρο της μουσικής, πλαισιώνεται μουσικά από το Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν και τον Γιώργο Καραμφίλλη στο μπουζούκι. Μαζί της εμφανίζεται ο Σωτήρης Μπαλλάς.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα από τη δεκαετία του ‘80. Εχει χαρακτηριστεί ως «η νέα Μπέλλου», μετράει σημαντικές συνεργασίες, ενώ πολλοί την αποκαλούν «ροκ ρεμπέτισσα». Σε κάθε συναυλία της μας τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κερδίσει επάξια την αγάπη του κόσμου, και σε όσους επισημαίνουν τα ιδιαίτερα στοιχεία στη φωνή της, τα οποία θυμίζουν έντονα τη Μπέλλου, εκείνη απαντάει με τη σεμνότητα που τη διακρίνει «τραγουδάμε απλά στον ίδιο τόνο».

Η αποψινή βραδιά είναι γεμάτη από αγαπημένες δημιουργίες, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ και η τιμή της γενικής εισόδου είναι 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187).

Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 2421403454, 10.00-14.00 και 17.00 -21.00. Το Lab Art βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου