ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου της Σοφίας Κανταράκη

παρουσίαση-βιβλίου-της-σοφίας-κανταρ-549146

Το βιβλίο της Σοφίας Κανταράκη «Κοινωνίας δρώμενα στον Παπαδιαμάντη» που εξετάζει «Ζητήματα κοινωνικού και εκπαιδευτικού προβληματισμού» θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 1η Μαρτίου στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» – Σπ. Σπυρίδη 130.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και οι εκδόσεις «ΗΡΑ Εκδοτική.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βασιλική Μαντζώρου, φιλόλογος, γραμματέας του συνδέσμου φιλολόγων Μαγνησίας, Αννίτα Πρασσά, ιστορικός – προϊσταμένη των Γ. Α. Κ. Μαγνησίας, Αδάμος Μουζούρης, φιλόλογος – πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας, Νικόλαος Κατσαβριάς, φυσικός – διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου. Συντονίζει η Σούλα Μπαρτζιώκα, πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου, εκπαιδευτικός – μουσειοπαιδαγωγός, ενώ την ανάγνωση του προτύπου θα κάνει η Κική Δανιηλίδου, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δ. Δ. Ε. Μαγνησίας.

Την εκδήλωση πλαισιώνει με τραγούδι και κιθάρα η Αρετή Κατσαγεωργίου, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αρμόνιο παίζει ο Νικόλαος Δοκός. Συμμετέχουν μέλη της χορωδίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου με υπεύθυνη τη μουσικό Μαρίνα Μανθογιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου