ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Βόλο

ο-μίλτος-πασχαλίδης-στο-βόλο-565960

Ο αγαπημένος Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο Βόλο με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και σε ό,τι φέρει η στιγμή, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην αναμενόμενη συναυλία του με τη Μιρέλα Πάχου, που θα πραγματοποιηθεί στο Lab Art, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής. Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες».

Κυρίως όμως ό,τι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη. Μαζί του η Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. κιθάρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η συναυλία αρχίζει στις 22.30. Οι τιμές εισιτηρίων είναι για περιορισμένη προπώληση 10 ευρώ και η γενική είσοδος στο ταμείο 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου