ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Μουτάζ, το αρκουδάκι της αγκαλιάς

ο-μουτάζ-το-αρκουδάκι-της-αγκαλιάς-580382

Ο Μουτάζ, το αρκουδάκι της αγκαλιάς βρήκε ασφάλεια και αγάπη στην φιλόξενη βιβλιοθήκη του «Ελα – Λα» στο Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού, και προσκαλεί όλους τους φίλους του βιβλίου να μοιραστούν την ιστορία του, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί, ελάτε στο «Ελα – Λα», Κ. Καρτάλη 150 στο Βόλο.

Αφήγηση από τη συγγραφέα Αγγελική Θάνου, μουσική – τραγούδι Σοφία Καγιά, Λυρική τραγουδίστρια – Μουσικοπαιδαγωγός.

Ο Μουτάζ είναι ένα αρκουδάκι που λατρεύει την αγκαλιά του Μαϊσάν, του μικρού προσφυγόπουλου. Όταν ξεσπάει ο πόλεμος στην πατρίδα τους, βρίσκονται και οι δυο πάνω σε μια φουσκωτή βάρκα για να σωθούν. Ένα δυνατό κύμα όμως άρπαξε τον Μουτάζ απ’ την αγκαλιά του Μαϊσάν και τον έστειλε στον πάτο της θάλασσας. Θα μπορέσει ο μικρός αρκούδος να γυρίσει πάλι στην αγκαλιά του Μαϊσάν;

Το παραμύθι αυτό της Αγγελικής Θάνου οδηγεί μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε φωτεινούς δρόμους φτιαγμένους με αγάπη, κατανόηση και αλληλεγγύη. Η ευρηματική και εμπνευσμένη εικονογράφηση του Σταμάτη Παπαδήμου ενισχύει αυτή την πορεία.

Τη συνδιοργάνωση της παράστασης αφήγησης επιμελούνται το «Ελα – Λα Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού – Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης για Παιδιά» και Εκδόσεις «ΗΡΑ Εκδοτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου