ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη «επί σκηνής»

επίσκεψη-επί-σκηνής-580496

Η θεατρική «Eπίσκεψη» του θιάσου « Επί Σκηνής» μετά την επιτυχία στη σκηνή του Lab Art , παίρνει παράταση για μια ακόμα βραδιά και στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 21.00 πραγματοποιείται η τελευταία παράσταση.

Το έργο παρουσιάζει η ομάδα «Επί σκηνής» σε σκηνοθεσία Χρυσάνθης-Βασιλικής Κορώνη, σκηνογραφική επιμέλεια Βάιας Μπεκιώτη, Video art του Κώστα Ανέστη και Video trailer – φωτογραφία από το Γιώργο Γουτζούλια. Τους χαρακτήρες του έργου ενσαρκώνουν οι: Σόνια Βλιώρα, Κατερίνα Ζαφειρίου, Νίκος Κατούνης, Χρυσάνθη-Βασιλική Κορώνη, Μαργαρίτα Κωνσταντινίδου, Αλέξιος Λόλας, Γιώργος Μαντζανάς, Βάια Μπεκιώτη, Ιωάννα Παππά, Μαρία Περαντζάκη, Παναγιώτης Σπανός, Μαρία Σταμπούλογλου, Μαρία Τεχνοπούλου.

Η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» ιδρύθηκε στο Βόλο το 1995. Δουλεύοντας ερασιτεχνικά, τα μέλη της ομάδας προσεγγίζουν το θέατρο από κάθε άποψη: ερμηνεία, σκηνοθεσία, συγγραφή κειμένων, σκηνογραφία, μετάφραση, μουσική. Επιθυμώντας την έκφραση και την επικοινωνία με τους ανθρώπους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής και, πιστεύοντας στη συνεργασία με πολιτιστικές ομάδες και άτομα, έχουν παρουσιάσει διάφορα έργα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30, η παράσταση αρχίζει στις 21.00, η τιμή εισιτηρίου είναι 6 ευρώ, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2421403454 (ώρες γραφείου).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. Έναρξη 21.00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454 (ώρες καταστημάτων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου