ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλλιτεχνικές …ορθοπεταλιές στο Βόλο

καλλιτεχνικές-ορθοπεταλιές-στο-βόλ-590108

Πρόσκληση συμμετοχής στην «Bikeart.gr Exhibition- Volos 2017» απευθύνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους η URBAN ACT, επισημαίνοντας ότι «μετά την περσινή πετυχημένη μας έκθεση «Bikeart.gr», για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στο Βόλο, διοργανώνει έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και την 15 Μαΐου 2017.

Οσοι πολίτες το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος στις κάτωθι θεματικές: Έκθεση παλαιών ποδηλάτων. Όποιοι διαθέτουν παλιό ποδήλατο (χρονολογίας πριν το 1985), και είναι σε καλή κατάσταση, μας ενημερώνουν για να το δούμε και να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος, και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

Έκθεση ιδιαίτερων ποδηλάτων. Όποιοι διαθέτουν ποδήλατο ιδιαίτερης σειράς και σχεδιασμού, οποιασδήποτε χρονολογίας και τύπου (κούρσα, πόλης, σπαστά, ηλεκτρικά, παιδικά κ.ά.) μας ενημερώνουν για να το δούμε και να συμμετάσχει στην έκθεση. Ο χώρος της έκθεσης είναι φυλασσόμενος, και τα εκθέματα τοποθετούνται σε απόσταση από το κοινό για λόγους ασφαλείας.

Έκθεση παλαιών φωτογραφιών με το ποδήλατο. Φέτος θα φιλοξενηθεί στην έκθεση για πρώτη φορά, μια συλλογή πρωτότυπων φωτογραφιών στις οποίες εντάσσεται το ποδήλατο, και είναι είτε από οικογενειακές στιγμές, βόλτες, αγώνες κ.ά. από διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα.

«Όσοι πολίτες θέλουν να ανατρέξουν στις μνήμες μια άλλης εποχής και να εκθέσουν τις φωτογραφίες τους, μας ενημερώνουν για την παραλαβή τους. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν «κλεισμένες» σε κάδρα και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους με τη λήξη της έκθεσης», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 6973 70 19 61 με τον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος Κυριάκο Ιωσηφίδη, για όποια διευκρίνηση χρειαστούν, και στο email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου