ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Βόλο

ο-σωκράτης-μάλαμας-στο-βόλο-601690

Ο αγαπημένος δημιουργός και ερμηνευτής Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο «Lab Art», που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Κοινό και καλλιτέχνης, μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δε ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.

Εκεί, ο Σωκράτης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος, ή απλά «δανεικά» κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.

O αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας συστήσει και μερικά από τα καινούργια τραγούδια του που θα αποτελούν τον επερχόμενο δίσκο, βγαλμένα από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και –σχεδόν- 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.

Μαζί του εμφανίζονται οι : Λαμπρινή Καρακώστα, τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης, τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας, βιολί, βιόλα, Κυριάκος Ταπάκης, λαούτο, μπουζούκι.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η βραδιά αρχίζει στις 22.30. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 11 ευρώ για περιορισμένα (50 εισιτήρια) και 13 ευρώ η γενική είσοδος. Πληροφορίες 2421 40 3454, 10.00–14.00 και 17.00–21.00.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου