ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νεοσύστατη θεατρική ομάδα στο Αχίλλειον

νεοσύστατη-θεατρική-ομάδα-στο-αχίλλε-646513

Τη θεατρική παράσταση «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» μια τριλογία με τον αγαπημένο ήρωα, παρουσιάζει η νεοσύστατη Βολιώτικη ομάδα «Θεατρίνη» στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στις 9.30 μμ στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο σε συνεργασία με τους «Δραπαίκτες».

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που πραγματεύεται το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα του ανθρώπου για το πως θα καταφέρει να νικήσει τον θάνατο, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Το έργο, οδηγεί νοερά το θεατή αρχικά πίσω στον Μεσαίωνα, όπου ένας σταυροφόρος μπροστά στη θέα του θανάτου, θέτει ερωτήματα και υπαρξιακές αναζητήσεις που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας, αλλά και που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απαντήσει. Μια γυναίκα από το μέλλον στη συνέχεια, παρουσιάζει μια εκδοχή που ίσως δεν απέχει και πολύ από το σήμερα…… την κλωνοποίηση ανθρώπων….. «Τέλος μια πλούσια γυναίκα, με τονισμένο το «εγώ», θεωρώντας ότι έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον θάνατο, δίνει στους θεατές με τον δικό της χιουμοριστικό και μοναδικό τρόπο, να αντιληφθούν πως τελικά όλα είναι ένα παιχνίδι, που αν το παίξεις έξυπνα ίσως και να μπορεί ο θάνατος να κερδηθεί» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία ευΆγγελου Κάβουρα, σενάριο ευΆγγελου Κάβουρα- Γιώργου Σαχαρίδη, σκηνικά Γιώργου Σαχαρίδη, κοστούμια Κικής Παπαζήση , μουσική ευΆγγελου Κάβουρα , φωτισμοί-ήχος Πάρη Ζήκου, trailer Golden Movies. Παίζουν με σειρά εμφανίσεως: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη και Γεωργία Κωστούλα. Η φωνή που ακούγεται είναι της Δήμητρας Ριζινού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου