ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ταινία Victoria σήμερα στο Μεταξουργείο για τους φίλους του σινεμά

η-ταινία-victoria-σήμερα-στο-μεταξουργείο-για-681146

Με την ταινία «Victoria» σε σκηνοθεσία Σεμπάστιαν Σίπερ συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21.30 στο Μεταξουργείο στην Ν. Ιωνία και την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15.

Στην ταινία, Γερμανικής παραγωγής 2015, πρωταγωνιστούν οι : Λάια Κόστα, Φρέντερικ Λάου, Μπουράκ Γιγκίτ, Φραντζ Ρογκόφκσι, Μαξ Μάουφ, Αντρέ Χένικε.

Η Βικτόρια, μια νεαρή Ισπανίδα, που μετακόμισε πρόσφατα στο Βερολίνο, γνωρίζει σε ένα μπαρ μια παρέα τεσσάρων Γερμανών, που θα την παρασύρουν σε μια επικίνδυνη νυχτερινή περιπέτεια.

Ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά ενός ανήσυχου, ανικανοποίητου και αποπροσανατολισμένου κόσμου με ένα εντυπωσιακό μονοπλάνο 138 λεπτών. Ένα μοναδικό τεχνικό κατόρθωμα που απέσπασε την Αργυρή Άρκτο Κινηματογραφικού Επιτεύγματος στο Βερολίνο και τέσσερις υποψηφιότητες στα Ευρωπαϊκά Βραβεία.

Με ένα γιγαντιαίο μονοπλάνο 138 λεπτών (από τον Νορβηγό Στούρλα Μπραντ Γκρόβλεν των «Δεσμών Αίματος» ), το δραματικό αυτό θρίλερ αφηγείται πώς η Βικτόρια, μια νεαρή Ισπανίδα που μετακόμισε πρόσφατα στο Βερολίνο, γνωρίζει σε ένα μπαρ μια παρέα τεσσάρων Γερμανών που θα την παρασύρουν σε μια ξέφρενη νύχτα, η οποία θα εξελιχθεί σε επικίνδυνη νυχτερινή περιπέτεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου