ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάζεται η Ονειρούπολη του Βολιώτη συγγραφέα Αθ. Βουλάγκα

παρουσιάζεται-η-ονειρούπολη-του-βολι-686831

Το παιδικό βιβλίο του Αθανάσιου Βουλάγκα με τίτλο «Η Ονειρούπολη», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηρα Εκδοτική» θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα. Η παρουσίαση θα γίνει στην καφετέρια «Παλιό Προξενείο» που βρίσκεται στην οδό Αντωνοπούλου 37 στο Βόλο.

H «Ονειρούπολη» αποτελεί το μαγικό ταξίδι δυο κοριτσιών προς την ονειρεμένη πόλη των παιδιών. Μετά από μια επίπονη προσπάθεια η Φαίδρα και η Νεφέλη κατορθώνουν να πετύχουν το όνειρό τους και να ζήσουν στιγμές απέραντης χαράς, ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης. Το έζησαν όμως στην πραγματικότητα όλο αυτό, η ήταν μόνο η φαντασία τους, που τους ταξίδεψε σ’ αυτό το υπέροχο μέρος.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που περνά μηνύματα στα παιδιά, όπως της προσπάθειας, της επιμονής, της ανακάλυψης και της ομαδικότητας.Την εικονογράφηση επιμελήθηκε ο Σταμάτης Παπαδήμος και την έκδοση έκανε η «Ηρα εκδοτική».

Ο Αθανάσιος Βουλάγκας γεννήθηκε στο Βόλο, όπου μεγάλωσε και ζει. Σπούδασε την Αγγλική γλώσσα και φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι καθηγητής αγγλικών και εργάζεται σε δημοτικά σχολεία. Λόγω της φύσης του επαγγέλματός του και της μεγάλης του αγάπης για τα παιδιά, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων. «Η Ονειρούπολη αποτελεί το πρώτο του παιδικό παραμύθι. Εχει επίσης εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Εικόνες ψυχής» από την «Ηρα εκδοτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου