ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Χατζή στο aRTe LiBRe GalleRia

εκθεση-ζωγραφικής-της-ιωάννας-χατζή-σ-707238

Εγκαινιάζεται σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βολιώτισσας Ιωάννας Χατζή, η οποία θα φιλοξενηθεί έως τις 31 Οκτωβρίου στο aRTe LiBRe GalleRia στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Εργα – δημιουργίες απ’ το παρελθόν ως το σήμερα, πάνω σε κάθε πιθανό σημείο και με κάθε τρόπο. Μολύβι στο χαρτί, σκαρπέλα και πυρογράφος στα ξύλα, ζωγραφική και παλαίωση – αποτύπωση φωτογραφιών σε ξύλο, δερματοστιξία (tattoo), σκαλίσματα σε γύψο, χαρακτική σε μάρμαρο, ζωγραφική σε πέτρα – ύφασμα, παλαίωση επίπλων, χρώματα και παραστάσεις στον τοίχο, κατασκευές με αναλώσιμα υλικά, ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις κ.α. περιλαμβάνει η παραπάνω έκθεση.

«Η πρώτη προσωπική μου έκθεση με τίτλο «Σκαρφαλώνω στο σανίδι» περιλαμβάνει εικόνες και πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν στη διάρκεια της ζωής μου, αποτυπωμένες σε ξύλινα σανίδια, παλαιωμένα και ζωγραφισμένα. Μια δεύτερη γωνιά θα πλουτίζει από υφασμάτινα χρώματα πλεγμένα στης θάλασσας τα ξύλα. Το ξύλο, το πιο «ζεστό» γήινο και χρήσιμο υλικό, αγγίζει τέλεια την ανθρωπινή μας ύπαρξη και τις στιγμές μας. Μια αίσθηση όπως παλιά, με νέες παρεμβάσεις και χρώματα να του δίνουν άλλη διάσταση. Ας «σκαρφαλώνουμε» κάπου αλλού, πέρα απ’ τα συνηθισμένα, συναισθήματα μοιρασμένα σε «σανίδια» αναφέρει η δημιουργός.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου και είναι ανοιχτή για το κοινό 18:00 – 00:00 και το πρωί κατόπιν ραντεβού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου