ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Dog days 2015: Μια γιορτή αφιερωμένη στο σκύλο!

dog-days-2015-μια-γιορτή-αφιερωμένη-στο-σκύλο-355345

Από το απόγευμα του Σαββάτου 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Βόλου

«Οι σκύλοι είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, τη ζήλια, τη δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με ένα σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη».

Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας αλλά και της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, είναι η βάση, πάνω στην οποία δημιουργήθηκε η εκδήλωση DOG DAYS 2015.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «το Σάββατο 26 (από τις 18:00) και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου (09:00-14:00) ελάτε να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο σκύλο».

Το εξειδικευμένο κατάστημα Kατοικίδιο – Αποστόλης Παλάσκας, διοργανώνει τη μεγάλη αυτή γιορτή σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο, με μια ευρύτατη ποικιλία από επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων, agility, dog dancing, υιοθεσίες, συμβουλές υγείας, διατροφής, καλλωπισμού και εκπαίδευσης και στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας και φύλακα.

Κεντρικό σημείο των DOG DAYS 2015 είναι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του ομορφότερου σκύλου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι τετράποδοι φίλοι (αρκεί να είναι εμβολιασμένοι και να έχουν microchip). Το διαγωνισμό συντονίζει και παρουσιάζει ο Σταύρος Πλουμιστός.

Για να λάβει μέρος και το δικό σας σκυλάκι, αρκεί να επισκεφτείτε τη σελίδα www.dogdays.gr και να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής, εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνώντας στο 210 77 94 529 ή με μια επίσκεψη στο pet shop Κατοικίδιο – Α. Παλάσκας που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 283, στο Βόλο.

Δωρεάν είσοδος και parking για όλους!

Facebook: https://www.facebook.com/dogdaysgreece.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Bασίλης Γουλιέλμος, τηλ: 6977440377, e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου