ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνής χορευτική συνάντηση

διεθνής-χορευτική-συνάντηση-444171

Ανοίγειο κύκλος του Greek Salsa Bootcamp που συγκεντρώνει πολυάριθμες συμμετοχές

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Greek Salsa Bootcamp, που αποτελεί σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας, με διεθνή ακτινοβολία.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events του χρόνου και το μεγαλύτερο του καλοκαιριού πραγματοποιείται στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα τριήμερο που περιλαμβάνει μαθήματα λατινοαμερικάνικων χορών, δυνατά parties, εντυπωσιακά shows και φυσικά πολύ καλή διάθεση από όλους όσους συμμετέχουν. Το 6th Greek Salsa Botcamp θα πραγματοποιηθεί 3 με 5 Ιουλίου στο 5* ξενοδοχείο Valis στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους σε 3 παράλληλες αίθουσες μέσα στο ξενοδοχείο. Τα μαθήματα αρχίζουν την Παρασκευή το απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 800 χορευτές κάθε βράδυ και όχι μόνο που θα παρευρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα shows των προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Τις δύο αυτές βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί djs του είδους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να παραβρεθούν στα shows και στα βραδινά parties, η πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η έναρξη των shows γίνεται στις 22.00 ενώ μετά το πέρας τους, το πάρτι συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το τριήμερο κλείνει με ένα ολοήμερο pool party θεσμό που περιλαμβάνει επίσης χορευτικά workshops Afrohouse και χορογραφίες Zumba και Brazilian στην πισίνα του ξενοδοχείου. Το τριήμερο κλείνει το βράδυ με το τελευταίο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο Pool Bar του ξενοδοχείου Valis.

Είσοδος στα parties Παρασκευής και Σαββάτου είναι το 10 ευρώ για κάθε βραδιά. Η είσοδος στα parties της Κυριακής είναι δωρεάν.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις, πρόγραμμα μαθημάτων και τιμές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του event: www.salsabootcamp.gr Μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρουν στην ιστοσελίδα ή στέλνοντας email στο [email protected].

Η διοργάνωσή έχει κάθε χρόνο τη στήριξη των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχοντας ως χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου