ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για την υποστήριξη ανέργων

ημερίδα-για-την-υποστήριξη-ανέργων-501056

Ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιείται την Τρίτη 26 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο Νεανικό Στέκι «Πέρασμα» στο πλαίσιο της Πράξης ΑΚΑΣΤΟΣ.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού στο πλαίσιο της Πράξης ΑΚΑΣΤΟΣ – «Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ Παραγωγικού Σκοπού» στο πλαίσιο της Δράσης 2: ΔΙΚΤΥΩΣΗ Α.3.4.α «Ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης και οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας» διοργανώνει την ημερίδα στο Νεανικό Στέκι «ΠΕΡΑΣΜΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Βασσάνη 63 με 28ης Οκτωβρίου)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν οι: Ελενα Μπάρδα, Δρ. Κοινωνιολογίας, Εφη Παπαδοπούλου, Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρία Ιτσιου, Οικονομολόγος και ο Κωνσταντίνος Μοράρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης.

Η ημερίδα έχει σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα, και δημότη – πολίτη, σχετικά με την ανάληψη και το σύνολο των πρωτοβουλιών για τη μονιμοποίηση της συνεργασίας των τοπικών φορέων σε θέματα απασχόλησης & οργάνωσης υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το INTERREG ως εργαλείο κοινωνικής και οικονομικής συνοχής, διαχείρισης προγραμμάτων και Κοινωνικής Οικονομίας ως λύση στην εποχή της κρίσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου