ΤΟΠΙΚΑ

Απάτη με πώληση ημερολογίων

απάτη-με-πώληση-ημερολογίων-162434

Επιτήδειος χρησιμοποιεί το όνομα του Βασίλη Ηλιόπουλου για να… πουλάει

Υπόθεση απάτης από επιτήδειο που πουλάει ημερολόγια για το νέο έτος εθελοντικών ομάδων, κάνοντας χρήση το όνομα του Βασίλη Ηλιόπουλου για να… πείσει τους υποψήφιους αγοραστές να βάλουν το χέρι στην τσέπη, κατήγγειλε το μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Με επιστολή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Ηλιόπουλος, υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος πωλητής έχει κάνει ξανά στο παρελθόν χρήση του ονόματός του εν αγνοία του, για να πουλήσει ημερολόγια.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, έγινε αποδέκτης τηλεφωνικών κλήσεων από γνωστούς και φίλους που τον ενημέρωναν ότι τις προηγούμενες ημέρες αγόρασαν ημερολόγιο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το εθελοντικό έργο της ομάδας.

«Εμείς ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει να διαθέτουμε τα ημερολόγιά μας», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, που ενημερώθηκε ότι ο συγκεκριμένος πωλητής κάνει χρήση του ονόματός του, που είναι γνωστό λόγω της πλούσιας εθελοντικής δράσης που αναπτύσσει, και έτσι πείθει τους αγοραστές να παίρνουν ημερολόγια.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν είναι η πρώτη φορά. Και πέρυσι και τον προηγούμενο χρόνο χρησιμοποίησε το όνομα του κ. Ηλιόπουλου για να πουλήσει ημερολόγια, που όμως δεν ήταν της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. «Δυστυχώς και φέτος, κυκλοφορούν πωλητές ημερολογίων που κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πρόκειται για ημερολόγια υπαρκτών ή ανύπαρκτων ομάδων που τα διαθέτουν προς πώληση κάνοντας χρήση του ονόματός μου και της δράσης της Λέσχης», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι τα ημερολόγιά μας έχουν το σήμα και το λογότυπο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, και αγοράζοντάς τα κανείς ενισχύει το έργο των εθελοντών που είναι παρόντες σε κάθε περιστατικό στην περιοχή μας», πρόσθεσε ο ίδιος, ζητώντας από τους πολίτες «να απομονώσουν απατεώνες που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών κερδοσκοπώντας σε βάρος των εθελοντών».

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου