ΤΟΠΙΚΑ

Αριστοι οι υποψήφιοι διευθυντές

αριστοι-οι-υποψήφιοι-διευθυντές-386487

Τέσσερις στους δέκα πήραν το απόλυτο άριστα στη διαδικασία της συνέντευξης

Το απόλυτο άριστα στη διαδικασία της συνέντευξης πήραν οι τέσσερις στους δέκα σχεδόν υποψήφιοι διευθυντές της Μαγνησίας. Ως εκ τούτου, στις περισσότερες περιπτώσεις τα μόρια της συνέντευξης δεν προκάλεσαν ανακατατάξεις στους αρχικούς -με βάση τα τυπικά τους προσόντα -πίνακες των υποψηφίων διευθυντών. Τις θέσεις των τελικών διευθυντών όπως φαίνεται θα κρίνουν τα πτυχία τους.

Σε αντίθεση με άλλες περιοχές της χώρας, όπου καταγράφηκε μεγάλο εύρος βαθμολογιών στη διαδικασία της συνέντευξης και βαθμοί ακόμη και πολύ κάτω από τη βάση, στη Μαγνησία, οι υποψήφιοι διευθυντές εμφανίζονται άριστοι.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, 48 από τους 112 υποψηφίους έλαβαν το απόλυτο άριστα, βαθμολογία 8 και οι υπόλοιποι σχεδόν άριστα, με τις βαθμολογίες να κυμαίνονται από 7,99 έως 7,53 η χαμηλότερη!

Σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υπήρχαν πιο έντονες διαφοροποιήσεις. 39 από τους 113 υποψηφίους πήραν το απόλυτο άριστα 8, 11 πήραν βαθμολογία μεταξύ 5 και 5,99, 6 υποψήφιοι βαθμολογία 6 έως 6,99 και οι υπόλοιποι έλαβαν βαθμούς από 7 έως 7,99.

Ήδη από χθες κατατέθηκαν οι πρώτες ενστάσεις υποψηφίων επί των τελικών πινάκων. Η διαδικασία των ενστάσεων ισχύει έως και σήμερα Παρασκευή.

Στις 24/7/2017 θα γίνει η εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων, ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή τους προς κύρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου