ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ορατότης μηδέν

ορατότης-μηδέν-509062

Ορατότης μηδέν

Ανηφορίζοντας την Ιωλκού, υπάρχει το δρομάκι που οδηγεί στο Γηροκομείο. Αν θέλει κανείς να στρίψει προς αυτό το δρομάκι το κάνει με ρίσκο. Η διαδρομή είναι πάνω στη στροφή και η ορατότητα εμποδίζεται επίσης από προσκυνητάρι που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο. Αν κατεβαίνει κάποιο αυτοκίνητο δεν γίνεται ορατό, ούτε όταν μπαίνεις προς το δρομάκι, ούτε όταν βγαίνεις από αυτό.

Ελεος

Ποιος ή ποιοι ασυνείδητοι πέταξαν χθες το πρωί τα σακουλάκια με τα σκουπίδια τους στο πεζοδρόμιο έξω από τον κάδο απορριμμάτων; Ο κάδος ήταν άδειος και το καπάκι του ανοιχτό. Και τα σκουπίδια εκτός. Σε απόσταση αναπνοής οι σχολικές βρύσες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, όπου βρίσκονται μικρά παιδιά! Έλεος με την ασυνειδησία ορισμένων.

Αίτημα

Διαμαρτυρίες από τους κατοίκους στην περιοχή στην πλατεία Διμηνίου. Μολονότι είναι ο μοναδικός χώρος όπου μπορούν να πάνε οι γονείς με τα παιδιά τους για να παίξουν, δεν υπάρχει καμία φροντίδα για τη διαμόρφωση του χώρου.

Οι κάτοικοι δεν ζητούν πολυτέλειες. Απλά πράγματα, όπως ένα παγκάκι για να κάθονται, φωτισμό, λίγο πράσινο, μια βρυσούλα για νερό.

Ας φροντίσουν οι υπηρεσίες να ικανοποιήσουν το αίτημα των κατοίκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου