ΤΟΠΙΚΑ

Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2017

κοριτσάκι-το-πρώτο-μωρό-του-2017-611231

«Δεν χρειάζονται πλούτη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Αγάπη και φροντίδα χρειάζεται», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η τρισευτυχισμένη μητέρα

Θηλυκό ποδαρικό επεφύλαξε το 2017 για τη Μαγνησία. Το πρώτο –για τη νέα χρονιά- μωρό που είδε το φως της ζωής, γεννήθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Είναι το τρίτο παιδί της Ευαγγελίας Καλαϊντζή και του Μανώλη Χατζηθεοδώρου από το Βελεστίνο και ήρθε στον κόσμο 50 λεπτά μετά την είσοδο του νέου χρόνου.

Ενώ η πόλη υποδεχόταν το νέο έτος, και τα βεγγαλικά φώτιζαν το νυχτερινό ουρανό της πόλης, η 36χρονη μητέρα, βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου, έτοιμη να φέρει στον κόσμο μία νέα ζωή. «Έβλεπα τα βεγγαλικά από το παράθυρο κι εγώ είχα οδύνες περιμένοντας να γεννήσω», ανέφερε η Ευαγγελία Καλαϊντζή, που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Το υγιέστατο κοριτσάκι ζυγίζει 3.570 γραμμάρια.

Πενήντα λεπτά μετά την είσοδο του 2017, το πρώτο για το νέο έτος κλάμα μωρού ακουγόταν στο Αχιλλοπούλειο. Τρισευτυχισμένοι οι γονείς του, πήραν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο και ο νέος χρόνος βρήκε την οικογένεια ενισχυμένη κατά ένα μέλος.

Είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας. Έχουν ένα ακόμη κοριτσάκι 10 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών.

Όπως περιγράφει η 36χρονη μητέρα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, είχε μπει στο μήνα της αλλά δεν περίμενε ότι θα κάνει… αλλαγή χρόνου στο Νοσοκομείο. «Από νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε κάνει ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι. Με έπιασαν οι πόνοι και πήγαμε γρήγορα στο Νοσοκομείο. Τα φαγητά μπήκαν στο ψυγείο και η βασιλόπιτα περιμένει στο τραπέζι. Θα κόψουμε ένα επιπλέον κομμάτι για το νέο μέλος της οικογένεια», ανέφερε η κ. Καλαϊντζή.

«Είμαι ευτυχισμένη. Είναι πολύ ωραίο να γίνεσαι μητέρα. Τα παιδιά είναι χαρά στο σπίτι. Και σε όλα τα νέα ζευγάρια αυτό θέλω να πω: να μην φοβούνται. Ο Θεός θα βοηθήσει. Δεν χρειάζονται πλούτη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Αγάπη και φροντίδα χρειάζεται», υπογράμμισε η ίδια.

Στο πλευρό της, ο σύζυγός της Μανώλης Χατζηθεοδώρου. «Πήρα το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Δεν χρειάζεται οι νέοι να ανησυχούν πώς θα τα βγάλουν πέρα κι ότι δεν περισσεύουν», είπε από την πλευρά του.

Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το γιατρό Λάζαρο Παντελίδη, τον ειδικευόμενο Βαλάντη Άγος, τις μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα που τους προσέφεραν.

Ευτυχισμένοι, περιμένουν την ώρα που θα επιστρέψουν στο σπίτι τους μαζί με το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου