ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεφωνικά μπερδέματα στην περιοχή Αγ. Ονουφρίου

τηλεφωνικά-μπερδέματα-στην-περιοχή-α-616668

Αλλον καλούν στο τηλέφωνο και άλλος βγαίνει…

Απίστευτα τηλεφωνικά… μπερδέματα στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου στο Δήμο Βόλου. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί που σχηματίζουν φίλοι και συγγενείς για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, «χτυπούν» σε σπίτια γειτόνων στην περιοχή. Αντί να μιλήσουν με τους συγγενείς και φίλους τους στον Αγιο Ονούφριο, καταλήγουν να μιλούν με γείτονες των αγαπημένων τους προσώπων. Οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν γίνει… κουβάρι.

Η ασυνήθιστη συχνότητα στις λάθος κλήσεις που δέχονται νοικοκυριά στην περιοχή, έβαλε ψύλλους στα αυτιά των πολιτών. Γείτονες ενημέρωναν ο ένας τον άλλο ότι τους αναζητούσε ένας φίλος, ένας συγγενής στο δικό τους τηλέφωνο. Χρειάστηκε να καλέσουν οι ίδιοι τους δικούς τους αριθμούς και να διαπιστώσουν ότι το τηλέφωνο με τον αριθμό τους αντί να χτυπά στο σπίτι τους, χτυπούσε σε γειτονικό τους σπίτι.

Ενημέρωσαν την εταιρεία στην οποία διατηρούν τη σταθερή τηλεφωνία για το αλαλούμ με τα τηλέφωνα. Εγινε παρέμβαση από τεχνικό, χθες όμως το πρόβλημα επανεμφανίστηκε.

«Με καλούν συγγενείς και φίλοι μου από τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Γερμανία κι αντί το τηλέφωνο να χτυπά στο σπίτι μου, χτυπά σε άλλο γειτονικό σπίτι. Ιδίως για τις γιορτές, το μπέρδεμα είναι μεγάλο. Αλλον θα παίρνουν οι συγγενείς μας κι άλλος θα απαντάει στο τηλέφωνο. Αναγκαζόμαστε να επικοινωνούμε με τους φίλους και συγγενείς μας με… μεσάζοντες», κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Γιώργος Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο δικό του νοικοκυριό, αλλά σε πολλά σπίτια της περιοχής.

«Σήμερα (σ.σ. προχθες) με διαβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Δεν λύθηκε. Ωραίο… χριστουγεννιάτικο δώρο μας έχουν επιφυλάξει. Να έχουμε τηλέφωνο και στην ουσία να μην έχουμε», πρόσθεσε ο κ. Σαββίδης.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου