ΤΟΠΙΚΑ

Ζήτησαν 580 προσλήψεις στο Δήμο Βόλου οι Διευθυντές

ζήτησαν-580-προσλήψεις-στο-δήμο-βόλου-οι-695239

Σημαντική ανακούφιση στη λειτουργία των αποδεκατισμένων από προσωπικό δημοτικών υπηρεσιών στο Βόλο, αναμένεται να προσφέρουν οι έστω και για οκτώ μήνες 336 προσλήψεις υπαλλήλων. Οι ανάγκες σε προσωπικό των διευθύνσεων του δήμου Βόλου προσδιορίζονται συνολικά σε 580 άτομα, σύμφωνα με την καταγραφή που ολοκληρώθηκε χθες και κοινοποιήθηκε στη δημοτική αρχή.

Για το δήμο Βόλου, έχουν εγκριθεί 336 προσλήψεις και αυτές τις ημέρες γίνεται η κατανομή του αριθμού των υπαλλήλων και των ειδικοτήτων που θα ζητηθούν ανά διεύθυνση.

Οι ανάγκες δεν πρόκειται να καλυφθούν στο έπακρο, από τη στιγμή που οι διευθυντές ζήτησαν συνολικά 580 άτομα, θα υπάρξει όμως σημαντική ανακούφιση. Από το σύνολο των 336 ατόμων που θα προσληφθούν οι 70 θέσεις είναι δεσμευμένες και προορίζονται για την ενίσχυση των σχολείων σε φύλακες, καθαρίστριες και βοηθητικό προσωπικό.

Οι υπόλοιπες 266 θέσεις θα μοιραστούν σε υπηρεσίες όπου καταγράφονται και οι μεγαλύτερες ανάγκες και συγκεκριμένα στη Δημοτική Αστυνομία, στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου και στο τμήμα Συντήρησης. Θέσεις θα εξασφαλιστούν και για τη ΔΕΥΑΜΒ, καθώς ήρθε εγκύκλιος που βάζει μέσα στον κατάλογο των υπηρεσιών και τα νομικά πρόσωπα των Δήμων.

Σε κάθε περίπτωση μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι να ζητήσει «μάχιμους» υπαλλήλους που θα συμβάλλουν στο έργο στην πόλη κι όχι υπαλλήλους γραφείων.

Η πρόταση ολοκληρωμένη με τις ειδικότητες και τον αριθμό των υπαλλήλων ανά υπηρεσία, πρόκειται να κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας αύριο, Παρασκευή.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου