ΔΙΕΘΝΗ

Γεμίζει το τουρκικό οπλοστάσιο: Έτοιμο και το εθνικό μη επανδρωμένο χερσαίο όχημα

γεμίζει-το-τουρκικό-οπλοστάσιο-έτοιμ-822825

Γεμίζει το οπλοστάσιο της η Τουρκία: Έτοιμο και το UKAP το εθνικό μη επανδρωμένο χερσαίο όχημα. Οι εταιρείες της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας υπό τον συντονισμό του υφυπουργείου αμυντικής βιομηχανίας παρουσιάζουν νέα προϊόντα για τη χρήση από τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους.

Το μη-επανδρωμένο χερσαίο όχημα ανέπτυξε η εταιρεία “Katmerciler” και θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα όπλων από την ASELSAN. Το UKAP πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ και το σχετικό μη επανδρωμένο όχημα είναι έτοιμο για τις επιχειρήσεις.

Το όχημα είναι και τηλεχειριζόμενο και είναι δυνατόν να βοηθήσει τους στρατιώτες σε συγκρούσεις κατά των τρομοκρατών.Το μη-επανδρωμένο χερσαίο όχημα της Τουρκίας, UKAP θα εξασφαλίσει, σύμφωνα με την τουρκική ρεκλάμα, την ασφάλεια του τουρκικού στρατού στα φυλάκια, καθώς επίσης σε επιχειρήσεις εντός και εκτός των πόλεων.

Η εταιρεία “Katmerciler” συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε το σχετικό όχημα να αποκτήσει φήμη και στις διεθνείς αγορές. Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, Παρίσι στις 11-15 Ιουνίου η εταιρεία “Katmerciler” θα πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση συστημάτων άμυνας και ασφάλειας “Eurosatory” με το μη-επανδρωμένο χερσαίο όχημα της Τουρκίας, UKAP.

Στην γαλλική πρωτεύουσα στις 11 με15 Ιουνίου η εταιρεία “Katmerciler” θα πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση συστημάτων άμυνας και ασφάλειας “Eurosatory” με το μη-επανδρωμένο χερσαίο όχημα της Τουρκίας, UKAP.

[onalert.gr, TRT]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου