ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία – Βρέθηκε γυμνή και στραγγαλισμένη η 13χρονη Ανζελίκ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

γαλλία-βρέθηκε-γυμνή-και-στραγγαλισ-32057
Βρέθηκε γυμνή και στραγγαλισμένη η 13χρονη Ανζελίκ, η οποία εξαφανίστηκε την Τετάρτη. Το κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι του για να παίξει στο πάρκο, που βρίσκεται μπροστά από την πολυκατοικία, όπου διέμενε. Έκτοτε εξαφανίστηκε. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε γυμνό σε γειτονικό δάσος.

Ο βιαστής της υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο, όπου πέταξε τη σωρό της Αντζελίκ. Πρόκειται για έναν 45χρονο οικογενειάρχη, πατέρα δυο παιδιών, παλιό γείτονα του μικρού κοριτσιού που το είδε να μεγαλώνει.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του παιδόφιλου βιαστή από την μαρτυρία ενός 10χρονου. Ο 10χρονος είπε στις γαλλικές αρχές ότι είδε την Ανζελίκ να ακολουθεί έναν άνδρα που προφανώς γνώριζε. Ο 45χρονος κρατείται και ανακρίνεται. Όπως ομολόγησε οδήγησε την 13χρονη στο σπίτι του, λέγοντας της ότι έχει ένα δώρο για τους γονείς της. Εκεί επιχείρησε να την βιάσει. Όμως εκείνη άρχισε να φωνάζει και για να μην τον ακούσουν τα παιδιά του, στραγγάλισε το κοριτσάκι.

Οργή στη γαλλική κοινωνία προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος ήταν γνωστός στις αρχές. Το 1994 είχε βιάσει ένα 13χρονο κοριτσάκι και είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση. Ηταν οδηγός λεωφορείου και η σύζυγος του γνώριζε το παρελθον του.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου