ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στη βρετανική αστυνομία δεν κάνεις χειρονομίες! (vid)

στη-βρετανική-αστυνομία-δεν-κάνεις-χε-34268

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την ασέβεια και τις προσβλητικές χειρονομίες προς τους νόμους και την αστυνομία, ένας Βρετανός οδηγός.

Ο 67χρονος Timothy Hill, είχε τη συνήθεια να κάνει άσεμνες χειρονομίες όπου έβλεπε κάμερες τις αστυνομίας. Αρχικά, οι αστυνομικοί του τμήματος του North Yorkshire δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, αλλά όταν αντελήφθησαν πως ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίζει να χειρονομεί, αποφάσισαν να τον επισκεφθούν στο σπίτι του.

Κατά την έρευνα, διαπίστωσαν πως στο αυτοκίνητο είχε ενσωματώσει ένα παράνομο σύστημα εντοπισμού των καμερών της αστυνομίας, αλλά και μία συσκευή παραπλάνησης. Φυσικά, του πέρασαν αμέσως χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για διακωμώδηση της δικαιοσύνης, αφαίρεση διπλώματος για 12 μήνες και υψηλό χρηματικό πρόστιμο. Μάλιστα, η αστυνομία του North Yorkshire ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter τις παραβάσεις του 67χρονου. Ο κύριος Hill βρίσκεται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα – μπήκε στις 23 Απριλίου και θα βγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου