ΔΙΕΘΝΗ

Νεα δολοφονία στην Κύπρο: Γυναίκα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της

νεα-δολοφονία-στην-κύπρο-γυναίκα-βρέθ-40623

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών εντός της οικίας της, δεμένη και φιμωμένη, στοιχεία που καταδεικνύουν την τέλεση ενός ακόμα άγριου εγκλήματος στην πρωτεύουσα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται σε ενδείξεις οι οποίες παραπέμπουν σε ληστεία μετά φόνου. Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία για να διενεργήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαμορφωθεί από τις έρευνες μια πληρέστερη εικόνα γύρω από τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το νέο αυτό αποτρόπαιο έγκλημα. Η καταγγελία στην Αστυνομία για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας, λήφθηκε περί τις 10:10 π.μ. της Δευτέρας από την κόρη της.

Τραγικό στην όλη υπόθεση είναι επίσης το γεγονός ότι παρόλο που η γυναίκα έμενε μόνη στο διαμέρισμά της, σε διπλανό διαμέρισμα ζει ο γιος της, ο οποίος όμως δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Δέσποινα Κουρή επί τόπου έσπευσε και ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, στον οποίο όμως οι Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο, οπότε και απεχώρησε από τον χώρο.

Δείτε την ανταπόκριση από το ΡΙΚ για την εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα»:

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους έχουν σπεύσει επί τόπου για διενέργεια της νεκροψίας.

[newsit.com.cy]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου