ΔΙΕΘΝΗ

Έγκλημα Κύπρος: Χωρίς ίχνος παραβίασης. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια

έγκλημα-κύπρος-χωρίς-ίχνος-παραβίαση-45169

Σε αντιφάσεις ο γιος του ζεύγους που μιλησε για κουκουλοφόρους ληστές. Από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης

Από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Στοιχείο που ανατρέπει την κύρια μαρτυρία έρχεται στο φως και ουσιαστικά φέρνει τα πάνω κάτω στο στυγερό έγκλημα του Στροβόλου που συγκλονίζει από τα ξημερώματα το παγκύπριο.

Νεκροί είναι καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα τού κάνουν κακό.

Ακολούθως, ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στη 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία». Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε, επίσης, ότι «Η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνάται αυτή η σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι «Στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές, ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».


ΠΗΓΗ: SIGMALIVE

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου