ΔΙΕΘΝΗ

Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί εκτέλεσαν Αφροαμερικανό με 10 σφαίρες επειδή κρατούσε… σωλήνα

νέα-υόρκη-αστυνομικοί-εκτέλεσαν-αφρο-58047

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, οι αστυνομικοί πήραν πληροφορίες για κάπιον αφροαμερικανό που ήταν… επικίνδυνος και απειλούσε τους περαστικούς με κάποιο όπλο.

Έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον «κακοποιό». Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης μάλιστα ανέφερε πως είχε πάρει στάση σαν να ήθελε να πυροβολήσει, κρατώντας ένα αντικείμενο που από μακρυά δεν διέκριναν τι είναι.

Εκεί λοιπόν οι αστυνομικοί έκριναν πως ήταν η καλύτερη ιδέα να πυροβολήσουν 10 φορές και να σκοτώσουν τον 34χρονο Αφροαμερικανό. Τότε ανακάλυψαν και το… φονικό όπλο, έναν μεταλλικό σωλήνα…

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, και αμέσως στο σημείο βρέθηκαν πολίτες που άρχισαν να διαμαρτύρονται για το περιστατικό. Ο 34χρονος Σαχίντ Βάσελ ήταν γνωστός στις αρχές καθώς ήταν άτομο ψυχικά διαταραγμένο.

Νέο μοιραίο λάθος από αστυνομικούς στις ΗΠΑ, καθώς όπως έγινε γνωστό, αξιωματικοί που ανταποκρίθηκαν σε αναφορές σχετικές με έναν μαύρο άνδρα που απειλούσε περαστικούς με όπλο, κατέληξαν να σκοτώσουν πολίτη που κρατούσε έναν μεταλλικό σωλήνα.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου