ΔΙΕΘΝΗ

Το Spiegel χλευάζει τον Τραμπ – Τελευταίος στην «Εξέλιξη των Ειδών»

το-spiegel-χλευάζει-τον-τραμπ-τελευταίος-σ-160020

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, σίγουρα δεν είχε μια καλή εβδομάδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο ξανά μετά τη δημοσίευση του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Μαικλ Γουλφ, που δίνει μια εσωτερική άποψη για τη διοίκηση του Λευκού Οίκου.

Το βιβλίο, αναφέρει λεπτομερώς αρκετές ενοχλητικές ιστορίες για τον Πρόεδρο, τις οποίες ο Λευκός Οίκος αντικρούει.

Μετά από αυτό, κατηγορήθηκε επειδή αποκάλεσε πολλά έθνη «απόπατους» κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης με τους Γερουσιαστές για τη μετανάστευση.

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι αποφάσισε να ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Λονδίνο για τα εγκαίνια της νέας αμερικανικής πρεσβείας, επειδή δεν του άρεσε το νέο κτίριο. Οι επικριτές λένε ότι ακυρώθηκε επειδή η επίσκεψή του θα πυροδοτούσε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Τώρα, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel έβαλε στο στόχο του τον Αμερικανό πρόεδρο, απεικονίζοντάς τον στην τελευταία θέση της «Εξέλιξης των Ειδών».

Η φωτογραφία του εξωφύλλου συνοδεύεται με τη λεζάντα «Στην εποχή της φωτιάς και της μανίας» μια προφανή αναφορά στο βιβλίο του Γουλφ.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό χλευάζει τον Τραμπ. Τον Μάρτιο του 2017, είχε στο εξώφυλλό του τον Τραμπ αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου είχαν αντικατασταθεί από αυτά του Βλαντιμίρ Πούτιν.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου