ΔΙΕΘΝΗ

Πυροβόλησαν εξ επαφής και εγκατέλειψαν 40χρονο στο κέντρο της Λευκωσίας

πυροβόλησαν-εξ-επαφής-και-εγκατέλειψ-227188

Απόπειρα φόνου εναντίον 40χρονου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λευκωσίας. Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής το θύμα και εγκατέλειψαν τη σκηνή και αναζητούνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβάλλεται σε εγχείριση.

Ο 40χρονος πριν λίγα χρόνια είχε τραυματιστεί και πάλι σε απόπειρα φόνου που είχε γίνει εναντίον του και εναντίον άλλου ατόμου λίγα μέτρα μακριά από το προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία.
Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων του υποκόσμου και η απόπειρα συνδέεται με άλλες εγκληματικές ενέργειες, μεταξύ των οποίων και φόνοι που διενεργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Το σημείο της απόπειρας έχει αποκλειστεί και διενεργούνται έρευνες από την εγκληματολογική υπηρεσία ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Θα πρέπει αν σημειωθεί ότι ιδιαιτέρως σήμερα η Λευκωσία βρίσκεται στη κυριολεξία υπό αστυνομικό κλοιό, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη του Προέδρου της Αιγύπτου Αλ Σίσι.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου