LIFE STYLE

Ρώτησαν τη Τζ. Ρόμπερτς πως αισθάνεται που έγινε 50 & πήραν την απάντηση που τους άξιζε

ρώτησαν-τη-τζ-ρόμπερτς-πως-αισθάνεται-232277

Η ηθοποιός με το αιώνια πιο ωραίο χαμόγελο του Χόλιγουντ, Τζούλια Ρόμπερτς, έγινε 50 την εβδομάδα που μας πέρασε. Χρόνια της Πολλά, αλλά κι ένα μεγάλο μπράβο για την πρόσφατη της δήλωση.

Κι ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φρικάρουν και μόνο στην ιδέα της δεκαετίεας που αρχίζει με τον αριθμό «5», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δηλώνει απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της. Όπως είπε, καλωσορίζει την 6η δεκαετία της ζωής της με ανοιχτές αγκάλες, επιμένοντας ότι δεν ένιωσε κάπως διαφορετικά ή περίεργα όταν γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια.

Αυτό είναι κάτι που οι δημοσιογράφοι δε φαίνεται να κατανοούν και σε συδνυασμό με το γεγονός ότι η ηλικία είναι πάντα ένα θέμα που «πουλάει» επιμένουν να της κάνουν -θεωρητικά πάντα- άβολες ερωτήσεις για την ηλικία της. Στην πραγματικότητα όμως, όταν μιλάμε για τη Τζούλια Ρόμπερτς δεν υπάρχουν άβολες ερωτήσεις.

Έτσι όταν την ρώτησαν πως νιώθει για την ηλικία της εκείνη έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2017 ανακηρύχθηκε ως η «πιο όμορφη γυναίκα» από τα βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό People και μάλιστα για πέμπτη φορά στη ζωή της.

Δεδομένου ότι η ομορφιά και η λάμψη πηγάζουν από την καλή ψυχολογία, ποιο είναι το μυστικό της για μια ευτυχισμένη ζωή; «Παντρέψου τον σωστό άνθρωπο, γέννησε ένα κοκκινομάλλικο παιδί και να έχεις καλές φίλες», εξήγησε η Ρόμπερτς σε πρόσφατη συνέντευξη της στο InStyle. Προφανώς, το κοκκινομάλλικο παιδί πρόκειται για το 12χρονο γιο της που είναι ένα από τα τρία παιδιά της με τον σύζυγό της Daniel Moder. «Αυτά είναι τα τρία κλειδιά της ευτυχίας μου».

Η Ρομπερτς είναι ευτυχισμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. «Οποιαδήποτε φράση στο μυαλό μου τελειώνει με θαυμαστικό», δήλωσε η ηθοποιός εξηγώντας ποια είναι η πηγή αισιοδοξίας της. «Και το θέμα είναι ότι με το σύζυγό μου έχουμε τρία πλάσματα που αντανακλούν την αγάπη που έχουμε για τον άλλον».

bovary.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου