ΔΙΕΘΝΗ

Βουλευτής του Μακρόν χτύπησε με κράνος και έστειλε στην εντατική πολιτικό αντίπαλό του

βουλευτής-του-μακρόν-χτύπησε-με-κράνο-329472

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από τον καβγά που είχε ο βουλευτής του κόμματος En Marche του Εμμανουέλ Μακρόν, Μτζίντ Ελ Γκεράμπ, με το στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπορίς Φορ που κατέληξε με τον δεύτερο στην εντατική.

Οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι έτυχε να συναντηθούν στο δρόμο την περασμένη Τετάρτη με τον Ελ Γκεράμπ να επιτίθεται στον Φορ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να τον χτυπά στο κεφάλι με το κράνος της μηχανής του.

Ο βουλευτής του Μακρόν, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, υποστηρίζει ότι ο Φορ του επιτέθηκε λεκτικά και τον άρπαξε βίαια από το χέρι. Αυτόπτης μάρτυρας συμπλήρωσε ότι ο Φορ έκανε και ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του Ελ Γκεράμπ αποκαλόντας τον «βρωμοάραβα».

Άλλος μάρτυρας μίλησε στο Marianne και περιέγραψε τη στιγμής της επίθεσης του Ελ Γκεράμπ μιλώντας για δύο χτυπήματα με κράνος που έριξαν τον Φορ στο έδαφος γεμάτο αίματα.

Ο δράστης

Το θύμα

Ο τραυματισμός του Φορ αποδείχθηκε σοβαρός καθώς χρειάστηκε να μπει σε μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά και να υποβληθεί σε εγχείριση.

Ο βουλευτής του Μακρον σε ανάρτησή του στο Facebook ευχήθηκε την ταχεία ανάρρωση του πολιτικού του αντιπάλου και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί με άδεια από το κόμμα προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η έρευνα.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε όταν ο Ελ Γκεράμπ αποφάσισε να φύγει από το Σοσιαλιστικό Κόμμα για να ενταχθεί στο κόμμα του Μακρόν με τον Ελ Γκεράμπ να εκλέγεται τελικά σε βάρος του πολιτικού που στήριξε ο άλλοτε σύντροφός του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου