ΔΙΕΘΝΗ

Πυροσβέστες βγάζουν σώο μωρό 7 μηνών από τα ερείπια στην Ίσκια [βίντεο]

πυροσβέστες-βγάζουν-σώο-μωρό-7-μηνών-απ-346827

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο της διάσωσης του επτά μηνών μωρού που ήταν επί επτά ώρες παγιδευμένο κάτω από τα ερείπια του σπιτιού του στην Ίσκια της Ιταλίας που σχεδόν ισοπεδώθηκε από τα 4 Ρίχτερ, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πυροσβέστες φαίνονται μέσα στα σκοτάδια να ανοίγουν δίοδο για να προσεγγίσουν το μωρό και να μπορέσουν να το ανασύρουν στην επιφάνεια. Κάποια στιγμή, ακούγεται μια φωνή «ήρεμα – ήρεμα», ενώ ένας άντρας φωνάζει «μπράβο – μπράβο» και τότε ακούγεται το κλάμα του μωρού, που είναι ζωντανό και βγαίνει στην αγκαλιά ενός πυροσβέστη που το κρατά προσεκτικά.

Ακούγονται άνθρωποι που φωνάζουν χαρούμενοι, κάποιοι χειροκροτούν κλαίγοντας για την επιτυχία των πυροσβεστών που κατάφεραν να νικήσουν όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Εν τω μεταξύ όμως οι έρευνες κάτω από τα ερείπια συνεχίζονται καθώς υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι. Μεταξύ αυτών, τα δύο αδερφάκια του μωρού, ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών, που επίσης παγιδεύτηκαν στα ερείπια. Οι πυροσβέστες καταβάλλουν αδιάκοπες προσπάθειες για να τα απεγκλωβίσουν, καθώς έχουν επαφή μαζί τους και μάλιστα τους έχουν δώσει νερό.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου