ΔΙΕΘΝΗ

Φριχτός θάνατος για 4χρονο αγγελούδι. Την έδεναν με μονωτική ταινία στο κρεβάτι

φριχτός-θάνατος-για-4χρονο-αγγελούδι-τ-393639

Τραγική κατάληξη για ένα 4χρονο κοριτσάκι είχαν τα βασανιστήρια στα οποία το υπέβαλλαν οι γονείς του.

Η Kelly Ballinger και ο 34χρονος Matthew Longenecker κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού μετά τον φριχτό θάνατο της 4χρονης κορούλας της 33χρονης. Τύλιγαν το 4χρονο κοριτσάκι τους με κουβέρτες και το έδεναν με μονωτική ταινία στο κρεβάτι του έως ότου τελικά κατέληξε από τα απάνθρωπα βασανιστήρια.

Ήταν την Κυριακή που οι αρχές δέχτηκαν την κλήση του ζευγαριού επειδή η ανήλικη δεν ανέπνεε. Όταν έφτασαν οι διασώστες της έκαναν CPR για μια ώρα πριν τελικά κηρύξουν την D.T. νεκρή. Το σώμα της μικρής D.T. ήταν γεμάτο μελανιές και φάνηκε να υπέφερε από σοβαρό τραύμα σύμφωνα με ερευνητή, με τους γιατρούς να αποδίδουν τον θάνατό της σε ανθρωποκτονία.

Η 33χρονη και τα 3 της παιδιά έμεναν στο σπίτι της μητέρας της, με τη μητέρα του συντρόφου της να είναι αυτή που κάλεσε τα ξημερώματα τις αρχές. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το ζευγάρι ομολόγησε ότι τύλιγε την 4χρονη με κουβέρτες και την έδενε με μονωτική ταινία στο κρεβάτι της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα επιβεβαίωσαν τα όσα παραδέχτηκαν στις αρχές, με το ζευγάρι να παραδέχεται πως η 4χρονη έμενε ακίνητη όλη νύχτα μέχρι που την ξέδεναν το επόμενο κάθε φορά πρωινό.

Τη μοιραία νύχτα, όπως αποκάλυψε η 33χρονη μητέρα, είχαν καλύψει και το πρόσωπο του 4χρονου κοριτσιού, με τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών να παίρνουν υπό τη φροντίδα τους τα άλλα δύο της παιδιά.

Πηγή: People

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου