LIFE STYLE

Ωνάση: Δείτε πώς «έσφαξε» ξανά τον Αλβάρο με το γάντι

ωνάση-δείτε-πώς-έσφαξε-ξανά-τον-αλβά-440252

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, και αυτό το ξέρει η Αθηνά Ωνάση. Αυτή η κίνηση σίγουρα πόνεσε πολύ τον Αλβάρο.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις πρώτες μέρες του Ιουνίου πραγματοποιείται το Athina Onassis Horse Show, οι ιππικοί αγώνες που γίνονται στο Σαν Τροπέ και έχουν το όνομά της διάσημης σε όλο τον κόσμο Ελληνίδας κληρονόμου.

Αν και η είδηση ότι η Ωνάση έχει δεσμό με τον Ιταλό αναβάτη Alberto Zorzi, στον οποίο μάλιστα πούλησε το περιβόητο άλογο Cοrnetto K, (κάνοντας τον Άλβαρο να βγει από τα ρούχα του και να εκφραστεί με αρνητικά λόγια για τον συναθλητή του) δεν έχει επιβεβαιωθεί, αυτή είναι μια ιστορία που απασχολεί τα ΜΜΕ.

Και φυσικά, το γεγονός ότι η Ωνάση βρίσκεται στους ίδιους αγώνες μαζί με τον φερόμενο ως νέο φίλο της, δεν είναι η μοναδική είδηση που κάνει εντύπωση, αλλά το γεγονός ότι το νέο αγόρι της αγωνίζεται με το άλογο Cοrnetto K, με το οποίο αγωνιζόταν ο Αλβάρο μέχρι πέρυσι.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άλογο ήταν ο λόγος που έφερε κοντά την Αθηνά και τον Alberto, όταν του το πούλησε. Θα θυμάστε φυσικά το δράμα του Αλβάρο όταν κατάλαβε ότι το πανάκριβο αυτό άλογο δεν θα του ανήκε πλέον μετά το διαζύγιο.

Ο Αλβάρο με το Cornetto K.

Ο Alberto Zorzi με το Cornetto K.

Οσο για την Αθηνά Ωνάση, αφού αγωνίστηκε και η ίδια, απολαμβάνει τους αγώνες και τον θυμό του Αλβάρο…

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, και αυτό το ξέρει καλά η Αθηνά.

.

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου