ΔΙΕΘΝΗ

Σοκάρει η Ιταλίδα καλλονή: Μου έριξε οξύ στο πρόσωπο ο σύντροφος μου

σοκάρει-η-ιταλίδα-καλλονή-μου-έριξε-οξ-492251

Η Τζέσικα Νοτάρο, πρώην φιναλίστ στα καλλιστεία για Μις Ιταλία, παλεύει στα 28 της χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση με οξύ, από τον σύντροφό της.

«Το πρόσωπό μου έχει καεί αλλά οι εκφράσεις υπάρχουν ακόμα» λέει όταν απομακρύνει τη μάσκαπου καλύπτει μόνιμα το πρόσωπό της.

Έπειτα από δύο μήνες «εγκλεισμού» της στο νοσοκομείο, η Νοτάρο μιλά για τις στιγμές που έβλεπε τους φίλους της μέσα από τζάμι. «Η μητέρα μου έπρεπε να αποστειρωθεί πριν μπει στο δωμάτιο» λέει συγκινημένη.

Πλέον φορά μάσκα και χρειάζεται να περιμένει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκαταστήσει τις πληγές της.

Από την άλλη, ο πρώην σύντροφός της, Χόρχε Ταβάρες, η δίκη του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα, αρνείται ότι είναι αυτός που της έριξε οξύ.

Η Ιταλίδα πρώην καλλονή μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και αφαίρεσε τη μάσκα. «Θέλω να δείτε τι μου έκανε. Αυτό δεν είναι αγάπη» λέει.

«Ενώ το οξύ μου έτρωγε το πρόσωπο, ήμουν στα γόνατα και προσευχόμουν στο Θεό. Πάρε την ομορφιά μου αλλά μη με αφήσεις τυφλή» παρακαλούσε.

Η Νοτάρο, που ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύντροφό της πριν από 3 χρόνια ενώ δούλευαν μαζί σε ένα θαλάσσιο πάρκο δελφινιών στην πόλη Ρίμινι. Όλα ήταν υπέροχα μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να του πει ότι θέλει να χωρίσουν, τον περασμένο Αύγουστο. Τότε άρχισε να την ακολουθεί.

«Με το που χωρίσαμε φρίκαρε. Ξαφνικά έγινε αφόρητα ζηλιάρης. Γνώριζε το πρόγραμμα της δουλειάς μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Αν αργούσα δύο λεπτά γυρνώντας από τη δουλειά, μου έστελνε μήνυμα: Τι κάνεις; Γιατί είσαι ακόμα εκεί; Με ποιόν είσαι;»

Πλέον η Νοτάρο ξοδεύει περίπου 720 ευρώ το μήνα σε φάρμακα ενώ κάθε μισή ώρα πρέπει να βάζει στα μάτια της σταγόνες.

Μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα στη Daily Mail η Νοτάρο δήλωσε «Εγώ δύο μήνες έμεινα στη δική μου φυλακή, στο νοσοκομείο. Δε μπορώ να ζήσω όπως παλιά. Δε μπορώ να βγω στον ήλιο, είμαι μόνιμα παγιδευμένη πίσω από τη μάσκα και το πρόσωπό μου πονάει όλη την ώρα.»

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της την είχε απειλήσει ότι θα της καταστρέψει τη ζωή. Εκείνη πήγε στην αστυνομία και διατάχθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Αλλά στις 10 Ιανουαρίου, η ζωή της άλλαξε, όταν όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο Ταβάρες της επιτέθηκε έπειτα από έξοδο με φίλους της και της έριξε οξύ στο πρόσωπο.

«Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου πια» λέει και συγκλονίζει.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου