ΔΙΕΘΝΗ

Ο γαμπρός ήταν ο δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στη Γαλλία

ο-γαμπρός-ήταν-ο-δολοφόνος-της-τετραμε-542957

Ένας συγγενής μιας γαλλικής οικογένειας 4 ατόμων που αγνοούνταν από τα μέσα Φεβρουαρίου ομολόγησε τη δολοφονία τους, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην γαμπρός του Πασκάλ Τροντέ, με το όνομα Hubert C. , δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους ανακριτές πως τους σκότωσε μετά από μία διαφωνία που είχαν για μια κληρονομιά που αφορούσε ράβδους χρυσού.

Μάλιστα, πιστεύευται πως τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ένα αμβλύ αντικείμενο στο σπίτι τους στη Νάντη, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien. Το DNA τους βρέθηκε στο σπίτι τους.

Συνελήφθη μαζί με την αδερφή του Τροντέ, την πρώην σύζυγό του στη Βρέστη. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως αντικείμενα που ανήκαν στην οικογένεια που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ο Πασκάλ και η Μπριζίτ, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο 21χρονος γιος τους Σεμπάστιαν και η 18χρονη κόρη τους Σαρλότ, εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 16 Φεβρουαρίου.

Το RTL ανέφερε πως δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Hubert C. είπε στην αστυνομία που έχει κρύψει τα άψυχα σώματά τους.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Hubert C είχε ήδη ανακριθεί από τους ερευνητές στην αρχή της έρευνάς τους για την εξαφάνιση της οικογένειας, αλλά τους είχε πει πως είχε αρκετά χρόνια να τους δει.

Το σπίτι της οικογένειας Τροντέ.

Ωστόσο, το DNA του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σε ένα ποτήρι στο νεροχύτη του σπιτιού της οικογένειας αλλά και στο αυτοκίνητο του Σεμπάστιαν που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι του St Nazaire.

Μια ημέρα νωρίτερα, μία κάρτα κοινωνικής ασφάλισης και ένα παντελόνι που ανήκαν στην Σαρλότ είχαν βρεθεί από έναν δρομέα σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο Μπρεστ.

Ο ρόλος της Λίντι Τροντέ, την πρώην συζύγου του Hubert C και αδερφής του Πασκάλ, δεν είναι ακόμη σαφές.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου